Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-08@15:08:30 GMT

۱۰ حادثه جوی مرگبار در دوران کرونا در جهان

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۷۴۲۰

۱۰ حادثه جوی مرگبار در دوران کرونا در جهان

در حالی که همه گیری بیماری کووید۱۹ در سال گذشته میلادی برای دومین سال متوالی ادامه پیدا کرد، تعدادی از کشورهای جهان با موجی از بلایای طبیعی از زلزله های شدید در هائیتی گرفته تا وقوع طوفان های همراه با سیل در سراسر اروپا و آسیا، دست و پنجه نرم کردند.

سال گذشته میلادی در پی وقوع سیل در چندین کشور اروپایی که خسارات قابل توجهی نیز برجای گذاشت، سازمان جهانی هواشناسی (WMO) گزارش داد که جو زمین با گرم تر شدن، رطوبت بیشتری را در خود نگه می دارد و این بدان معناست که در هنگام وقوع طوفان‌ها، باران بیشتری خواهد بارید و در نتیجه خطر وقوع سیلاب های شدید و ویرانگر افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش یو اس نیوز، در ادامه به ۱۰ مورد از مرگبارترین بلایای طبیعی که در سال گذشته میلادی به وقوع پیوستند خواهیم پرداخت.

* زمین لرزه در هائیتی

بر اساس گزارش مرکز ملی اطلاعات زیست محیطی آمریکا، در تاریخ ۱۴ اوت سال گذشته میلادی زمین لرزه ای به بزرگی ۷.۲ ریشتر جنوب غرب هائیتی را لرزاند که منجر به کشته شدن ۲۲۴۸ تن شد. همچنین در پی این زمین لرزه شدید، هزاران نفر دیگر زخمی شده و ده‌ها هزار خانه نیز آسیب دیده یا کاملا تخریب شدند.

* طوفان در فیلیپین

بنابر گزارش شبکه خبری بی بی سی، طوفان قدرتمندی موسوم به "رای" در تاریخ ۱۶ دسامبر سال گذشته میلادی فیلیپین را درنوردید و منجر به آواره شدن صدها هزار نفر، مرگ دستکم ۳۷۵ تن و زخمی شدن ۵۰۰ تن دیگر شد. این طوفان، وزش تندبادهایی با سرعت ۱۹۵ کیلومتر در ساعت را به همراه داشته است. فیلیپین هر ساله به طور متوسط وقوع ۲۰ طوفان را تجربه می کند.

* سیل و رانش زمین در چین

همچنین بر اساس گزارش شبکه خبری بی بی سی، بارش باران سیل آسا موجب وقوع سیل و رانش زمین در استان "هنان" چین شد که در پی آن دستکم ۳۰۲ تن در ۲۰ ژوئیه سال گذشته میلادی جان خود را از دست دادند. همچنین در پی وقوع سیل، هزاران خانه نیز آسیب دیدند که بخش اعظم خسارات در شهر "ژنگژو" چین بوده است.

* سیل در آلمان و بلژیک

به گزارش شبکه ان بی سی نیوز، در تاریخ ۱۴ ژوئیه سال گذشته میلادی غرب آلمان تحت تاثیر بارش شدید باران قرار گرفت که منجر به وقوع سیل، برجای ماندن خسارات گسترده و کشته شدن ۱۹۶ تن در این کشور شد. با این حال، سیل تنها به آلمان محدود نشد و در پی وقوع سیل در کشور همسایه آلمان یعنی بلژیک نیز ۳۸ تن دیگر جان خود را از دست دادند.

* طوفان در اندونزی و تیمور شرقی

بر اساس گزارش مرکز بشر دوستانه بلایای طبیعی، وقوع طوفان در شرق اندونزی و تیمور شرقی (کشوری واقع در جنوب شرق آسیا) منجر به مرگ ۲۲۲ تن در این کشورها شد.

* سیلاب های ناگهانی در هند و نپال

بر اساس گزارش سی ان ان، بارش باران های سیل آسا در سراسر نپال و ایالت های "کرالا" و "اوتاراکند" هند در اواسط ماه اکتبر سال گذشته میلادی منجر به وقوع سیل و رانش زمین و در پی آن جان باختن ۲۰۱ تن شد.

* طوفان در هند

به گزارش ایندین اکسپرس، در حالی که گزارش های اولیه حاکیست که وقوع طوفان در ایالت ساحلی "گجرات" هند در تاریخ ۱۷ مه سال گذشته میلادی منجر به مرگ دستکم ۱۱۵ تن شد اما بنابر گزارش های بعدی شمار تلفات افزایش یافته به طوری که ۸۶ تن دیگر نیز در پی وقوع این طوفان جان خود را از دست دادند.

* طوفان در آمریکا

وقوع طوفان موسوم به "آیدا" در ۹ ایالت آمریکا منجر به ایجاد خرابی‌های زیرساختی و مرگ ۳۲ تن شد. همچنین بنابر گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از امراض آمریکا (CDC)، وقوع سیل ناشی از این طوفان در سراسر مناطق شمال شرق ایالات متحده نیز منجر به جان باختن ۵۶ تن دیگر شد.

* گردباد در آمریکا

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، وقوع گردبادهای متعدد در تاریخ ۱۰ و ۱۱ دسامبر سال گذشته میلادی در پنج ایالت آمریکا منجر به مرگ ۹۲ تن شد که ۷۸ تن از قربانیان این حادثه مربوط به ایالت "کنتاکی" بود. این گردباد به مرگبارترین گردباد در تاریخ ایالت کنتاکی تبدیل شد و بیش از تلفات گردباد سال ۱۸۹۰ میلادی که منجر به مرگ ۷۶ تن در این ایالت شد، قربانی گرفت.

* فوران آتشفشان در اندونزی

بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، کوه آتشفشانی "سمرو" در اندونزی در تاریخ چهار دسامبر سال گذشته میلادی فوران کرد و منجر به مرگ ۴۵ تن شد. همچنین بنابر گزارش آسوشیتدپرس، مقامات محلی در تاریخ ۱۷ دسامبر تعداد قربانیان این حادثه را افزایش داده و ۴۸ تن اعلام کردند.

۲۳۳۲۳۳

کد خبر 1617040

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سیل زلزله تصادفات رانندگی توفان ویروس کرونا سال گذشته میلادی بر اساس گزارش بنابر گزارش منجر به مرگ وقوع طوفان پی وقوع وقوع سیل تن دیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۷۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند

شرکت آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کرونا، این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت انگلیسی ـ سوئدی آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کووید19 این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند.

این شرکت اعلام کرده که از زمان آغاز همه‌گیری کرونا چندین نسخه به‌روز شده از واکسن‌هایی که برای مقابله با ویروس کرونا ساخته شده از سوی شرکت‌های مختلف راهی بازار شده و همین مسئله موجب پدید آمدن مازاد واکسن‌ برای بیماری کرونا شده است.

اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون

براساس گزارش گاردین، در 7 می، آژانس دارویی اروپا اطلاعیه‌ای صادر کرد مبنی بر اینکه این واکسن دیگر مجاز به استفاده نیست. AstraZeneca در بیانیه‌ای گفت که این تصمیم به این دلیل گرفته شده است که در حال حاضر انواع واکسن‌های جدیدتری در دسترس هستند که برای هدف قرار دادن انواع کووید-19 سازگار شده‌اند.

با وجود این، چند روز پیش در پی شکایت دسته‌جمعی گروهی از شهروندان بریتانیایی، این شرکت اعتراف کرده بود که موارد نادری از واکسن‌های کرونای شرکت آسترازنکا به ایجاد لخته خون و مرگ بیماران منجر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حریق گسترده درکارخانه جایگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی درایتالیا
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • حادثه‌ای غیرعادی در «آویویم» به وقوع پیوسته است
  • وقوع طوفان شدید شن در سبزوار (فیلم)
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • ۱۹  اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • دست‌کم ۷۸ نفر در وقوع سیل در برزیل جان باختند/ ۱۰۵ تن ناپدید شدند
  • واژگونی خودروی سواری در خواف منجر به مصدومیت ۵ نفر شد
  • تصادف مرگبار در گتوند خوزستان